słyszałam ze jeżeli wypowiada sie wojny najlepiej nie nosić złota przy sobie bo potem w komnacie sławy notowania ida w dół i cierpi na tym nie tylko Twoja postać jesli chodzi o same pvp ale nawet i clan .
Wiem ze czasem każdy chce sobie zarobić parę groszy to może ustawimy jakiś termin ze np:
przez 3 dni każdy będzie wysyłał postać do pracy a po tych 3 dniach Piotr biały będzie wypowiadał wojnę
Tylko ze trzeba by te złoto wydać na potrzebniejsze rzeczy żeby w walce nie stracić...
Napiszcie co o tym myślicie widziałam ze inne clany również działają na podobnej zasadzie
Arcymag
Taki system jest trochę dobry, ale moją odwieczną prośbą jest to abyście nie trzymali dużo złota. Mam taki pomysł, jak ktoś chce pozbierać sobie pieniędzy to zgłosi to mi i wtedy na pewien okres opuści krąg aby nie tracił notowań w rankingu, jeżeli przegramy wojnę, a po tym okresie, gdy już nazbiera pieniądze i kupi to co chciał, znów wróci do kręgu i będzie trzymał się zasad. Dzięki za uwagę i proszę abyście zgłaszali swoje spostrzeżenia. Do usłyszenia.
możemy nie trzymać dużo złota ale czasem to jest nie zależne od nas jeżeli nagle przybywa nam złota z walk clanowych to potem mecze sie w co ulokować ta kasę xD
Arcymag
można kupować miksturki lub kupić i ulepszać kota.
Witam:-) gram postacia Yenefer tak wyszlo bo niechcacy obrazek mam dziewczyny, to stwierdzilem ze latwiej zmienic imnie niz zaczynac gre od poczatku;-) mniejsza z tym o co chodzi z wytaczaniem wojny? z kim i dlaczego? i przepraszam ale jaki jest sens zostawiac postac w pracy dla paru marnych groszy??? znajdzcie sobie pare ofiar mam na mysli graczy na wyzszych poziomach, i jeden atak i od 150-450 zlota za jedna walke mozna od nich wydoic coprawda mam konto premium ale zakupione zeczy mam najleprze jakie moge miec ze wzgledu na poziom, godzina pzed kompem i jak dobrze pujdzie 3000 zlota od tak:-) ale to tylko moja rada:-)
Mam pytanie, co sie dzieje ze ciagle dostajemy baty od innych kregow?!?!?!?! czy nasz glownodowodzacy zawiesil dzialalnosc? to nie jest atak tylko troska pozdrawiam:-(
Arcymag
Po prostu jesteśmy jeszcze modzi i słabi, a oni są juz starsi i mocniejsi. Ale y moich obliczen to my rozwijamy sie bardzo dobrze i nie dlugo bedziemy mocniejsi od nich. Potrzeba tylko jeszcze czasu.
Arcymag
Aby nawalać kilkoma czarami w 1kolejce trzeba mieć dużo precyzji i inteligencji.