#1 30-03-2009 08:21:12

Jukasta

Arcymag

Punktów :   

RADY DOTYCZACE POSTACI

Piotrze Biały jeśli możesz udziel nam wszytkim Twoich rad dotyczących postaci i samego clanu

"Gdy znajdziesz się z wilkiem w jednej jamie, nie okazuj mu swego lekceważenia."

#2 01-04-2009 18:11:04

Piotr Biały

Arcymag

Punktów :   

Re: RADY DOTYCZACE POSTACI

No co mam powiedzieć, po prostu mam taktykę prób i błędów. Wam radze już nie ryzykować, w razie jakiegoś problemu zgłoście to mi lub mojemu pomocnikowi, a na pewno pomożemy. Poza tym ja co dziennie toczyłem 20 walk z rywalami o 10 poziomów wyższych, ale moja taka rada, atakujcie tych którzy mają słabo rozwiniętą wieżę, bo to cioty i na pewno wygracie, ale nie zapominajcie o tym że wy też musicie mieć dobrze rozwiniętą wieże, bo ona dodaje obrony. Jeżeli ulepszacie jeden żywioł to tylko jeden, nie popełniajcie mojego błędu. Ja dopiero gdy miałem 10 poziom skapowałem się o co w tym chodzi. teraz jestem trochę słabszy od niektórych. To na razie tyle, ja mógłbym wiele powiedzieć, jak chcecie to zadajcie mi pytanie w zwiąsku z czymś, będzie mi prościej.

#3 09-04-2009 14:53:12

wwadim

Użytkownik

Call me!
Punktów :   

Poprostu opisze jak ja prowadze sie w grze:-) przedewszystkim wynajduje na liscie graczy o 6 do 10 leweli wyzszych odemnie, jak klikniesz na ranking graczy wzgledem pojedynkow przegranych i na swoja nastepnie pozycje w tej materii, i wyszukasz graczy ktorzy wzglednie maja tyle samo przegranych co wygranych i wtedy sprawdzasz czy ma wieze, jaki krag, i atakujesz przewaznie takie osoby maja duzo kasy, w moim przypadku w ten sposub potrafie na jednej walce zarobic do 500 zlota ale takich trudno trafic jednak srednio miedzy 100-200 to spokojnie no i 10 pd za kazdego, i oczywiscie zgadzam sie z Piotrem ze tylko jeden zywiol, do tego wazna jest organizacja czarow!!! mimo ze masz jeden zywiol nie powinno sie uzywac wszystkich czarow z jego puli, do 15  poziomu uzywalem trzech najmocniejszych czarow powietrza i dzialalo super, teraz uzywazm 6 z 7 czarow powietrza tak ze optymalnie zuzywam cala manne w jednym pojedynku i wazna jest kolejnosc, najslabszy czar na pierwszym miejscu ze wzgledu na ewentualna wieze, a reszte to juz sami sie zorientujecie jak ulozyc. i to chyba tyle, Powodzenia:-)
ps. wszelkie komentarze mile widziane! :-)

Aproach Love And Cooking Witch Reckless Abandon:-)
Remember That NOT Geting What You Want Is Sometimes A Waderful Stroke Of Luck !!! :-)

#4 09-04-2009 16:46:11

Kwaśny

Nowy użytkownik

Punktów :   

i wazna jest kolejnosc, najslabszy czar na pierwszym miejscu ze wzgledu na ewentualna wieze, a reszte to juz sami sie zorientujecie jak ulozyc.

ta część wypowiedzi zainteresowała mnie czemu najsłabszy czar na początek ze względu na wieże a co wieża ma z tym wspólnego  ????? 

#5 14-04-2009 16:45:29

wwadim

Użytkownik

Call me!
Punktów :   

:-) masz mnie albo raczej ja mam siebie, nie ma to faktycznie znaczenia, poprostu zasugerowalem sie tekstem w nawiasie, myśląc ze dotyczy tylko pierwszego czaru a nie calej walki:-) dziekuje za sprostowanie:-)

Remember That NOT Geting What You Want Is Sometimes A Waderful Stroke Of Luck !!! :-)

#6 15-04-2009 11:11:50

Kwaśny

Nowy użytkownik

Punktów :   

No to mi ulżyło  ufff.

a teraz pytanie bardzo nie na temat jak się pisze w chat box ?????
bo jest to jedyne forum na którym nie mogę tam pisać albo nie umie 

#7 15-04-2009 11:40:48

wwadim

Użytkownik

Call me!
Punktów :   

:-) dobra a mam takie male pytanie czy ktos wie czemu niekturzy majac tyle samo punktow doswiadczenia co ja maja nawet 2 poziomy wyzsze postacie? Tak troche mnie to zastanawia...

#8 15-04-2009 20:29:56

Jukasta

Arcymag

Punktów :   

może dlatego ze maja konto premium....

"Gdy znajdziesz się z wilkiem w jednej jamie, nie okazuj mu swego lekceważenia."

#9 16-04-2009 11:27:14

Kwaśny

Nowy użytkownik

Punktów :   

Ja tam nie wiem dlaczego tak jest z tymi poziomami     ale mam inne pytanie parę dni tamu zauważyłem zauważyłem raporty z walk kręgów od czego zależy jaki czar używam w walce i czemu niektórzy atakują dwoma a nawet trzema czarami w jednej turze a ja tylko jednym ????

#10 17-04-2009 16:10:24

wwadim

Użytkownik

Call me!
Punktów :   

Ja mam konto premium i nie zauwazylem aby byla mozliwosc zawyzania leweli w ten sposob ale moze sie myle... a co do pytania Kwasnego to tez mnie to zastanawia...

Stopka forum

RSS