#1 30-03-2009 08:21:12

Jukasta

Arcymag

Punktów :   

RADY DOTYCZACE POSTACI

Piotrze Bia³y je¶li mo¿esz udziel nam wszytkim Twoich rad dotycz±cych postaci i samego clanu

"Gdy znajdziesz siê z wilkiem w jednej jamie, nie okazuj mu swego lekcewa¿enia."

#2 01-04-2009 18:11:04

Piotr Bia³y

Arcymag

Punktów :   

Re: RADY DOTYCZACE POSTACI

No co mam powiedzieæ, po prostu mam taktykê prób i b³êdów. Wam radze ju¿ nie ryzykowaæ, w razie jakiego¶ problemu zg³o¶cie to mi lub mojemu pomocnikowi, a na pewno pomo¿emy. Poza tym ja co dziennie toczy³em 20 walk z rywalami o 10 poziomów wy¿szych, ale moja taka rada, atakujcie tych którzy maj± s³abo rozwiniêt± wie¿ê, bo to cioty i na pewno wygracie, ale nie zapominajcie o tym ¿e wy te¿ musicie mieæ dobrze rozwiniêt± wie¿e, bo ona dodaje obrony. Je¿eli ulepszacie jeden ¿ywio³ to tylko jeden, nie pope³niajcie mojego b³êdu. Ja dopiero gdy mia³em 10 poziom skapowa³em siê o co w tym chodzi. teraz jestem trochê s³abszy od niektórych. To na razie tyle, ja móg³bym wiele powiedzieæ, jak chcecie to zadajcie mi pytanie w zwi±sku z czym¶, bêdzie mi pro¶ciej.

#3 09-04-2009 14:53:12

wwadim

U¿ytkownik

Call me!
Punktów :   

Poprostu opisze jak ja prowadze sie w grze:-) przedewszystkim wynajduje na liscie graczy o 6 do 10 leweli wyzszych odemnie, jak klikniesz na ranking graczy wzgledem pojedynkow przegranych i na swoja nastepnie pozycje w tej materii, i wyszukasz graczy ktorzy wzglednie maja tyle samo przegranych co wygranych i wtedy sprawdzasz czy ma wieze, jaki krag, i atakujesz przewaznie takie osoby maja duzo kasy, w moim przypadku w ten sposub potrafie na jednej walce zarobic do 500 zlota ale takich trudno trafic jednak srednio miedzy 100-200 to spokojnie no i 10 pd za kazdego, i oczywiscie zgadzam sie z Piotrem ze tylko jeden zywiol, do tego wazna jest organizacja czarow!!! mimo ze masz jeden zywiol nie powinno sie uzywac wszystkich czarow z jego puli, do 15  poziomu uzywalem trzech najmocniejszych czarow powietrza i dzialalo super, teraz uzywazm 6 z 7 czarow powietrza tak ze optymalnie zuzywam cala manne w jednym pojedynku i wazna jest kolejnosc, najslabszy czar na pierwszym miejscu ze wzgledu na ewentualna wieze, a reszte to juz sami sie zorientujecie jak ulozyc. i to chyba tyle, Powodzenia:-)
ps. wszelkie komentarze mile widziane! :-)

Aproach Love And Cooking Witch Reckless Abandon:-)
Remember That NOT Geting What You Want Is Sometimes A Waderful Stroke Of Luck !!! :-)

#4 09-04-2009 16:46:11

Kwa¶ny

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

i wazna jest kolejnosc, najslabszy czar na pierwszym miejscu ze wzgledu na ewentualna wieze, a reszte to juz sami sie zorientujecie jak ulozyc.

ta czê¶æ wypowiedzi zainteresowa³a mnie czemu najs³abszy czar na pocz±tek ze wzglêdu na wie¿e a co wie¿a ma z tym wspólnego  ????? 

#5 14-04-2009 16:45:29

wwadim

U¿ytkownik

Call me!
Punktów :   

:-) masz mnie albo raczej ja mam siebie, nie ma to faktycznie znaczenia, poprostu zasugerowalem sie tekstem w nawiasie, my¶l±c ze dotyczy tylko pierwszego czaru a nie calej walki:-) dziekuje za sprostowanie:-)

Remember That NOT Geting What You Want Is Sometimes A Waderful Stroke Of Luck !!! :-)

#6 15-04-2009 11:11:50

Kwa¶ny

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

No to mi ul¿y³o  ufff.

a teraz pytanie bardzo nie na temat jak siê pisze w chat box ?????
bo jest to jedyne forum na którym nie mogê tam pisaæ albo nie umie 

#7 15-04-2009 11:40:48

wwadim

U¿ytkownik

Call me!
Punktów :   

:-) dobra a mam takie male pytanie czy ktos wie czemu niekturzy majac tyle samo punktow doswiadczenia co ja maja nawet 2 poziomy wyzsze postacie? Tak troche mnie to zastanawia...

#8 15-04-2009 20:29:56

Jukasta

Arcymag

Punktów :   

mo¿e dlatego ze maja konto premium....

"Gdy znajdziesz siê z wilkiem w jednej jamie, nie okazuj mu swego lekcewa¿enia."

#9 16-04-2009 11:27:14

Kwa¶ny

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

Ja tam nie wiem dlaczego tak jest z tymi poziomami     ale mam inne pytanie parê dni tamu zauwa¿y³em zauwa¿y³em raporty z walk krêgów od czego zale¿y jaki czar u¿ywam w walce i czemu niektórzy atakuj± dwoma a nawet trzema czarami w jednej turze a ja tylko jednym ????

#10 17-04-2009 16:10:24

wwadim

U¿ytkownik

Call me!
Punktów :   

Ja mam konto premium i nie zauwazylem aby byla mozliwosc zawyzania leweli w ten sposob ale moze sie myle... a co do pytania Kwasnego to tez mnie to zastanawia...

Stopka forum

RSS